Fra Start til Suksess

Gründer Total er nettstedet for deg som vil vil starte eget – eller å få riktig digital veiledning for at din virksomhet skal lykkes.

På Grundertotal.no handler du trygt. Nettstedet tilbyr en sikker løsning å handle gjennom, og du kan betale med ønsket betalingsmåte (PayPal, kort etc.).

Kjøpsvilkår

Angrerett

Det er ikke angrerett (jfr. lovverket) på onlinekurs eller nedlastbare filer (som f.eks. bøker) etter at du har aktivert kjøpet (dvs. registrert deg, betalt og fått tilsendt innloggingsdetaljer til kurset med din personlige kode), men vi gjør et unntak. Du kan kontakte oss innen 3 dager etter at kjøpet er gjennomført og be om å få tilbake pengene, dersom du ikke skulle være fornøyd.

Priser

Undervisningstjenester som bøker og kurs er fritatt for MVA. Prisene som er oppgitt er beløpet du betaler i sin helhet.

Hvor lenge har jeg tilgang til nettkurset jeg kjøper? 

Tilgangen til nettkurs og online bøker (ikke nedlastbare bøker) gjelder i 6 mnd. fra kjøpstidspunktet – noe vi anser som god nok tid til å faktisk sette seg inn i dette området. Altfor mange kjøper bøker og kurs på nett som de aldri får lest eller tatt. Nedlastbare bøker og PDF-veiledninger er selvsagt dine, for evig tid.

Skulle det være krise, så tar du kontakt med oss – og vi ordner selvsagt tilgang for en noe lengre periode, men ikke kjøp bøker og nettkurs, uten å faktisk sette av tid til å gjennomføre! Det er på tide å få ting gjort!

Alle henvendelser

Skulle det være noe du lurer på, så ta gjerne kontakt på: post@grundertotal.no